Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der vil ske forandringer på kantinemarkedet forudser direktøren i Compass Group.
Til højre finder man en lille restaurant med traditionel, dansk mad, som bedsteforældre plejede at servere den i hjemlige omgivelser ved små, hyggelige rundborde. Til venstre er der kræset om thaimaden, og duften af koriander og chili rammer medarbejderne, som sidder klar med spisepinde bænket ved langborde i den asiatiske naborestaurant, skriver FødevareWatch.dk.
Alt er portionsanrettet og serveret, som var det et madmarked, du var trådt ind i. Hver dag er menuen ændret, men der er også kun den ene servering at vælge på kortet.
Sådan ser fremtidens kantiner ud ifølge Zanne Burø, direktør i Compass Group Danmark, som er datterselskab til den globale kæmpe Compass Group PLC, der har 550.000 ansatte globalt, og serverer cirka 5 milliarder måltider årligt i mere end 50 lande.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Låneproblemer presser restaurantbranchen
30-04-2024
-
Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic
30-04-2024
-
Go-hotellerne udvider med sit femte hotel
30-04-2024
-
Hotel Vejlefjord vil være Danmarks bedste arbejdsplads
30-04-2024
-
Forlystelsesparker bruger data til at fastsætte billetpris
30-04-2024
-
Vestkystaktør fortsætter fremgangen: Hvidbjerg Strand leverer nyt rekordregnskab
30-04-2024
-
Marienlyst Strandhotel har også brug for influencere
30-04-2024