Bliv en del af det officielle internationale fællesskab for hotelstjerner og hotelklassifikation

– eller vil du bakke op om den grønne dagsorden med Green Key-certificeringen?

 

 

HOTELSTJERNER

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

 

GREEN KEY

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er opfundet af bl.a. HORESTA og findes i over 55 lande. Vil du vide mere om certificeringen og mulighederne for din virksomhed, så kan læse mere her.

GOD ADGANG

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark. Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

SusDANEable webinar - CO2 beregning og kompensation

Klimadagsordenen er lige nu på alles læber. Flere og flere virksomheder laver regnskaber for deres CO2-udledning, og fra 2022 bliver det ligeledes et krav fra Green Key at man beregner sit CO2-forbrug.

Men hvordan beregner I jeres klimaaftryk? Hvilke genveje og værktøjer findes der? Og hvordan kommunikerer I jeres arbejde på området til omgivelserne på en troværdig måde?

HORESTA inviterede til webinar den 8. september.

Webinar: Hvad betyder producentansvar på emballage og take-away for jer?

EUs producentansvar får stor betydning – både i praksis og økonomisk - for turistbranchen og især for udbydere af take away. HORESTA påvirker processen og inviterede derfor til webinar tirsdag den 22. juni fra kl. 14-15, hvor vi gav et overblik over, hvad det kommer til at betyde for branchens virksomheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne