Bliv en del af det officielle internationale fællesskab for hotelstjerner og hotelklassifikation

– eller vil du bakke op om den grønne dagsorden med Green Key-certificeringen?

 

 

HOTELSTJERNER

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

 

GREEN KEY

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er opfundet af bl.a. HORESTA og findes i over 55 lande. Vil du vide mere om certificeringen og mulighederne for din virksomhed, så kan læse mere her.

GOD ADGANG

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark. Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

Efterår med nye Green Key medlemmer

Selvom hotelerhvervet er midt i sin største krise nogensinde, så er fokus på bæredygtighed ikke mindsket. Faktisk er en række nye virksomheder blevet Green Key-certificeret den seneste tid, fortæller mærkningen på sin hjemmeside.

Billigere billetter i Fårup Sommerland

Coronarestriktioner, sommerpakke og ustadigt sommervejr har været hård ved Fårup Sommerland. Nu sænker parken priserne på sæsonkort og 15.000 billetter i håb om at få nordjyderne til at slå vejen forbi

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne