Bliv en del af det officielle internationale fællesskab for hotelstjerner og hotelklassifikation

– eller vil du bakke op om den grønne dagsorden med Green Key-certificeringen?

 

 

HOTELSTJERNER

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

 

GREEN KEY

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er opfundet af bl.a. HORESTA og findes i over 55 lande. Vil du vide mere om certificeringen og mulighederne for din virksomhed, så kan læse mere her.

GOD ADGANG

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark. Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

Webinar: Step-by-step CO2-beregninger

Webinar: kl. 13.00 - 15.00

HORESTA inviterer til webinar, hvor vi step-by-step går igennem CO2-beregninger for en typisk virksomhed. Webinaret er forbeholdt medlemmer af HORESTA og Green Key.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hotelstjernerne får ny formand

Det bliver den tidligere viceformand Markus Luthe fra Tyskland, som overtager formandsposten hos Hotelstars Union efter HORESTAs tidligere formand Jens Zimmer Christensen. Jens Zimmer Christensen har siddet på posten i fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne