Bliv en del af det officielle internationale fællesskab for hotelstjerner og hotelklassifikation

– eller vil du bakke op om den grønne dagsorden med Green Key-certificeringen?

 

 

HOTELSTJERNER

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

 

GREEN KEY

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er opfundet af bl.a. HORESTA og findes i over 55 lande. Vil du vide mere om certificeringen og mulighederne for din virksomhed, så kan læse mere her.

GOD ADGANG

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark. Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

Webinar: Støttemuligheder til den bæredygtige indsats

Mens vi venter på, at Danmark og branchen åbner igen, bruger en række spisesteder og turistvirksomheder tiden på at blive mere bæredygtige, så de er bedre rustet til fremtidens ønsker og forventninger. Dette webinar omhandlede jeres muligheder for at søge støtte og puljer til jeres bæredygtige indsats.

Webinar: 17 susDANEable mål

På HORESTAs webinar gav Henrik Holst Elstrøm – Senior Director i Vækstfonden indsigt i Genstartsfonden og genstartskapital. Dernæst præsneterede Steen Michael Asgreen – Erhvervskundeschef, Vækstfonden, deres Covid-19 hjælpepakker - der omfatter garantiordninger gennem bankerne og matchfinansiering gennem vækstfonden.
Afslutningsvis besøgte vi Birgitte Messmann fra Hotel Phønix i Hjørring for at høre om hendes erfaringer med ovenstående.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne