Bliv en del af det officielle internationale fællesskab for hotelstjerner og hotelklassifikation

– eller vil du bakke op om den grønne dagsorden med Green Key-certificeringen?

 

 

HOTELSTJERNER

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

 

GREEN KEY

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er opfundet af bl.a. HORESTA og findes i over 55 lande. Vil du vide mere om certificeringen og mulighederne for din virksomhed, så kan læse mere her.

GOD ADGANG

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark. Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

MARKEDSFØRING

HORESTA arbejder med forskellige mærkningsordninger – stærke redskaber, som din virksomhed kan bruge aktivt til markedsføring af din virksomhed i kampen om gæsterne.

Ny hjemmeside markedsfører hotel- og konferencestjerner

Hotelstjerner bruges flittigt på bookingportaler og i mange andre sammenhænge. Med det nye www.hotelstars.dk tilbyder HORESTA gæster og andre interessenter en oversigt over de virksomheder, der er klassificeret under den fælleseuropæiske hotelklassifikation, Hotel Stars Union.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne