Bliv en del af det officielle internationale fællesskab for hotelstjerner og hotelklassifikation

– eller vil du bakke op om den grønne dagsorden med Green Key-certificeringen?

 

 

HOTELSTJERNER

Der findes i dag et stort udbud af hoteller i Danmark, og det kan derfor være svært for potentielle kunder at beslutte sig. Med stjerneklassifikationen hjælper HORESTA kunderne et stykke af vejen, så de har et grundlag for at træffe et informeret valg.

 

GREEN KEY

Green Key er turismens internationale miljømærke, som er opfundet af bl.a. HORESTA og findes i over 55 lande. Vil du vide mere om certificeringen og mulighederne for din virksomhed, så kan læse mere her.

GOD ADGANG

God Adgang er et tilgængelighedsmærke udviklet i samarbejde mellem HORESTA, Danske Handicaporganisationer, Ældre Sagen, Dansk Standard og VisitDenmark. Mærket kan din virksomhed bruge til at vise, at I er tilgængelige for gæster med særlige udfordringer.

De europæiske hotelstjerner tages til et nyt niveau

Hotelstars Union (HSU) er organisationen bag den ensartede hotelstjerneklassificering på tværs af Europa, og nu bliver HSU en international nonprofitorganisation ved belgisk lov. Beslutningen skal styrke HSU’s position i arbejdet med at sikre kvaliteten og forholdene for den europæiske overnatningsbranche.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne