En ny lov forpligter alle private virksomheder med 50 medarbejdere eller flere til at etablere en whistleblowerordning i virksomheden. Der er en række krav og procedurer, som virksomhederne skal være opmærksomme på, inden loven træde...

Indholdet på denne side er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Rådgivning gennem HORESTA

Medlemmer kan kontakte HORESTA for nærmere rådgivning vedrørende lovens regler og spørgsmål om whistleblowerordningens indhold og kan kontakte HORESTAs juridiske callcenter på 35 24 80 40.

Medlemsfordel: få rabat på whistleblowerordning hos advokatfirma

HORESTA kan tilbyde en medlemsfordel for alle virksomheder med 50 medarbejdere eller flere, hvor ordningen kan outsources til et eksternt advokatfirma, som kan etablere en whistleblowerordning inklusiv politikker og procedurer, til en meget attraktiv pris.

Læs mere om medlemsfordelen inkl. priser her (pptx)

CALLCENTER FOR MEDLEMMER

Callcenter til juridisk rådgivning

HORESTA har etableret et Juridisk Callcenter med udvidet åbningstid på alle hverdage fra kl. 8.30 – 16.00.

Her kan medlemmer kontakte vores jurister og få hjælp til alt inden for det ansættelsesretlige område. 

Vores callcenter kan kontaktes direkte på

Tlf. +45 35 24 80 40 eller

pr. mail på [email protected].

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne