DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

SkillsDenmark er en nonprofit organisation, der som medlemmer har de faglige udvalg, der sender unge danske lærlinge og elever afsted til DM i Skills samt de store internationale konkurrencer WorldSkills og EuroSkills. Erhvervsskoler har også mulighed for at være medlem af SkillsDenmark, hvilket 57 erhvervsskoler er.

DM i Skills fandt i 2019 sted d. 4. – 6. april i Arena Næstved.

Historie
Organisationen WorldSkills blev etableret i Spanien i 1950 med formålet at give flere unge lyst til at beskæftige sig med de erhvervsfaglige uddannelser.

SkillsDenmark blev grundlagt af fem faglige udvalg den 19. november 1997. Danmark blev medlem af WorldSkills i 1998 og deltog i WorldSkills i 1999 for første gang. Danmark har siden deltaget hver gang, men først efter etableringen af DM i Skills i 2011 fik vi succes på medaljesiden.

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Se alle vinderne
DM i Skills

2019

  • Kok: Mathias Dyhr Rothmann (Restaurant Næs)
  • Smørrebrød og catering: Stine Brøndum Petersen (Cobham SATCOM) 
  • Tjener: Freja Staghøj Mortensen (Restaurant Remouladen)
  • Receptionist: Thera Kartz Johansen (Comwell Hotel Kellers Park)

Download vindermenu for kokkeelever som PDF
Download vindermenu for smørrebrød- og caterelever som PDF

2018

  • Kok: Lasse Zacho Andersen (Støvlet Katrines Hus) ZBC
  • Smørrebrød og catering: Anna Schomburg Hansen (Slagteren og kokken i Gistrup) TECHCOLLEGE
  • Tjener: Christina Ahlstrøm Pedersen (Hotel Juelsminde Strand) College 360
  • Receptionist: Nicoline Rohmann Håkansson (Comwell Aarhus) TECHCOLLEGE

2017

  • Kok: Valdemar Alfred Krog Hesselbjerg Jørgensen (Børkop Vandmølle) Hansenberg
  • Smørrebrød og catering: Simona Daskute (Spiseriet 8000) Teknisk Skole Silkeborg
  • Tjener: Emma Hjorth (Nordisk Spisehus) Teknisk Skole Silkeborg

2016

  • Kok: Christain Jung Hoon Kleinert (Restaurant Babette) Selandia
  • Smørrebrød og catering: Kathrine Laura Hørup (Antvorskov Kaserne) Selandia
  • Tjener: Rebecca Nielsen (Hotel Skibelund Krat) Hansenberg

2015

  • Kok: Patrick Bach Andersen (Restaurant Øl & Brød BY MIKKELER) Hotel- og Restaurantskolen
  • Cater: Mie Elise Christensen (Rambøll – Aarhus) Teknisk Skole Silkeborg
  • Tjener: Emma Kathrine Hansen, (Nordisk Spisehus) Teknisk Skole Silkeborg

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne