HORESTA har lavet en medlemsfordelsaftale med SAMHANDEL. Det betyder, at HORESTA-medlemmer sparer halvdelen af indmeldelsesgebyret (værdi 5.000 kr.), og samtidig bliver dine medarbejdere ved indmeldelse i SAMHANDEL lært gratis op i foreningens systemer (værdi 2.500 kr.).

SAMHANDEL giver rabatter på alt fra køkkenudstyr til råvarer, og foreningen har samarbejdsaftaler med flere end 60 leverandører til erhvervet. SAMHANDEL har nemlig en ambition om at være leveringsdygtige i alt, hvad branchens virksomheder skal bruge. Og filosofien er, at erhvervets virksomheder står stærkere samlet.

I 2017 udbetalte SAMHANDEL over 81 mio. kr. til medlemmerne. Og din virksomhed kan også få del i de store besparelser.

 

Indkøbsforeningen SAMHANDEL forener kræfterne fra flere end 300 virksomheder og forhandler stærke prisaftaler med branchens leverandører. Det betyder store besparelser på indkøbsbudgetterne for foreningens medlemmer.

SAMHANDEL er nemlig en forening, der ikke skal tjene penge, og det betyder, at alle medlemmers rabatkroner bliver udbetalt. Faktisk svarer det til, at hvert af foreningens medlemmer i gennemsnit sparer over 10 pct. på deres indkøb via Samhandel.

Hent produktark om SAMHANDEL

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

20240524 DSC00095
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer