Om rabataftaler

Rabataftalerne kan kun benyttes af virksomheder, der er medlem af HORESTA.

HORESTAs indkøbsaftaler giver kontante rabatter til det enkelte medlem, samt et markedsføringsbidrag til HORESTA, som er formidlere af ordningen.”


Generelle forudsætninger 
En forudsætning for at kunne benytte sig af HORESTAs særlige fordelagtige aftaler er, at din virksomhed – udover at være medlem af HORESTA – også opfylder den pågældende leverandørs generelle aftalevilkår, hvis leverandøren har sådanne. I praksis opfylder langt, langt de fleste af vore medlemsvirksomheder dog uden problemer sådanne generelle aftalevilkår.

Læs mere om de enkelte fordele i venstremenuen.

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

For yderligere information kontakt:

Få det fulde regnskabsoverblik

Vil du have hjælp til virksomhedens regnskaber med et let og overskueligt overblik? HORESTA har indgået en rabataftale med Regnskabsportal.dk.

Lexoforms

HORESTAs samarbejde med Lexoforms sikrer jeres virksomhed adgang til markedets mest brugervenlige online løsning, der gør arbejdet med GDPR/persondata langt mere overskueligt og enkelt.

CSR og HORESTA

HORESTA har arbejdet med CSR og samfundsansvar i mange år. Det sker under forskellige emner som miljø og klima, madspild, arbejdsforhold, tilgængelighed, antikorruption etc.

Hør mere om medlemsskab og medlemsfordele.
Alle hverdage fra 8.30-16.00
Telefon +45 35 24 80 80

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne