Om rabataftaler

Rabataftalerne kan kun benyttes af virksomheder, der er medlem af HORESTA.

HORESTAs indkøbsaftaler giver kontante rabatter til det enkelte medlem, samt et markedsføringsbidrag til HORESTA, som er formidlere af ordningen.”


Generelle forudsætninger 
En forudsætning for at kunne benytte sig af HORESTAs særlige fordelagtige aftaler er, at din virksomhed – udover at være medlem af HORESTA – også opfylder den pågældende leverandørs generelle aftalevilkår, hvis leverandøren har sådanne. I praksis opfylder langt, langt de fleste af vore medlemsvirksomheder dog uden problemer sådanne generelle aftalevilkår.

Læs mere om de enkelte fordele i venstremenuen.

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

For yderligere information kontakt:

CSR og HORESTA

HORESTA har arbejdet med CSR og samfundsansvar i mange år. Det sker under forskellige emner som miljø og klima, madspild, arbejdsforhold, tilgængelighed, antikorruption etc.

HORESTA GARANTI

Som gæst i en HORESTA-virksomhed er du sikret via en særlig garantiordning. Det betyder, at du er sikker på at få et evt. erstatningskrav godtgjort, hvis Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme har givet dig medhold i en klage.

Anticimex

Anticimex gør det nemmere for dig at have fuldstændig kontrol med fødevaresikkerheden gennem en forebyggende, fokuseret og professionel indsats. Som medlem af HORESTA får du rabat, og Anticimex kan også hjælpe med skadedyrsbekæmpelsen i din virksomhed.

Hør mere om medlemsskab og medlemsfordele.
Alle hverdage fra 8.30-16.00
Telefon +45 35 24 80 80

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne