Om rabataftaler

Rabataftalerne kan kun benyttes af virksomheder, der er medlem af HORESTA.

HORESTAs indkøbsaftaler giver kontante rabatter til det enkelte medlem, samt et markedsføringsbidrag til HORESTA, som er formidlere af ordningen.”


Generelle forudsætninger 
En forudsætning for at kunne benytte sig af HORESTAs særlige fordelagtige aftaler er, at din virksomhed – udover at være medlem af HORESTA – også opfylder den pågældende leverandørs generelle aftalevilkår, hvis leverandøren har sådanne. I praksis opfylder langt, langt de fleste af vore medlemsvirksomheder dog uden problemer sådanne generelle aftalevilkår.

Læs mere om de enkelte fordele i venstremenuen.

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

PensionDanmark Sundhedsordning - Åbningstider i sommerferien

Er medarbejderne allerede i et behandlingsforløb, kan de aftale med deres behand-ler, om behandlingsforløbet skal fortsætte på et andet sundhedscenter i sommerfe-rieperioden. Der er et mindre antal sundhedscentre åbne i ugerne 29-31, hvor det er muligt at fortsætte eller afslutte behandlingen.

Har I meldt jeres virksomhed til? HORESTA-initiativ skal booste omsætningen

To procent i kommission, ingen binding og en ny, stærk salgskanal for virksomheden. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er omdrejningspunktet i HORESTAs nye gavekort-samarbejde med Go Dream. Målet er at skabe omsætning i turisme- og oplevelseserhvervet, og for at få danskerne til at bakke op om de danske virksomheder og arbejdspladser.

BLIV MEDLEM AF
HORESTA

Vil du også have glæde af de mange medlemsfordele?
Ring alle hverdage fra 8.30-16.00
Telefon +45 35 24 80 80

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne