Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jesper Thomsen er uddannet på en af de bedste restauranter i Danmark, nemlig Restaurant Frederikshøj ved Århus, som den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal står i spidsen for. I 2015 fik restauranten sin første michelinstjerne - i år fik den to, skriver Horsens Folkeblad.
I dag står Jesper Thomsen, 34 år, i spidsen for kantinen på Regionshospitalet Horsens, hvor personalet hver dag kan købe mad - ligesom kantinen leverer mad til patienter indlagt i regionspsykiatrien lige overfor hospitalet. Omkring 500 kunder runder kantinen hver dag, hvor prisniveaet for en frokost ligger på 25-30 kroner.
”Jeg har svært ved at gøre noget halvt. Jeg brænder for at lave mad og hele tiden udvikle det for at opnå noget bedre,” siger han, mens han er blevet trukket væk fra anretningen af dagens platter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025