Jesper Thomsen er uddannet på en af de bedste restauranter i Danmark, nemlig Restaurant Frederikshøj ved Århus, som den prisbelønnede stjernekok Wassim Hallal står i spidsen for. I 2015 fik restauranten sin første michelinstjerne  - i år fik den to, skriver Horsens Folkeblad.

I dag står Jesper Thomsen, 34 år, i spidsen for kantinen på Regionshospitalet Horsens, hvor personalet hver dag kan købe mad - ligesom kantinen leverer mad til patienter indlagt i regionspsykiatrien lige overfor hospitalet. Omkring 500 kunder runder kantinen hver dag, hvor prisniveaet for en frokost ligger på 25-30 kroner.

”Jeg har svært ved at gøre noget halvt. Jeg brænder for at lave mad og hele tiden udvikle det for at opnå noget bedre,” siger han, mens han er blevet trukket væk fra anretningen af dagens platter.

Læs hele historien her.

Nyt netværk vil fremtidssikre dansk gastronomi

Danmarks position som gastronomisk supermagt risikerer at erodere, hvis der ikke bliver sat ind på flere fronter. Sådan lyder budskabet fra et nyt netværk, som havde sit første møde i denne uge.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind