Med Restolution kan du altid forvente et driftssikkert, up-to-date system, der løbende giver adgang til nye funktioner og som let kan tilgås gennem et brugervenligt design.

Restolution - det intelligente kassesytem

Restolution leverer intelligente kassesystemer og relaterede tjenester, der tilbyder løsninger på alt fra betaling og rapportering til lagerstyring og internethandel - alt sammen under ét komplet system.

Med blot få klik kan du tilføje eller fjerne produkter og justere udseende og valgte funktioner på vores dashboard. Da vores system er sky-baseret, behøver du heller ikke at bekymre dig om diverse opdateringer, da de installeres automatisk, mens din virksomhed drives som normalt. I tilfælde af at forbindelsen svigter, fungerer vores kasseapparater også offline, idet al information bufferes med tilbagevirkende kraft.

Samtidig giver Restolution også mulighed for at åbne for onlinebestilling som en integreret del af kassesystemet. Onlinebestilling og betaling kan derved administreres på samme tid som lagerbeholdning og bogholderi.

 

 

 

 

 

Markedets mest effektive og mest driftssikre betalingssystem

Vi er drevet af en ambition om at kunne levere markedets mest effektive og driftssikre betalingssystem, der giver adgang til alle relevante tjenester for at optimere salg og analyse. Det gør vi med mere end 3000 installationer, 5000+ monterede kasseapparater, og knap 40 års erfaring inden for softwareudvikling for restaurationsbranchen. Og har ført til partnerskaber og tusindvis af kunder over hele Europa og længere væk.

Branchespecialister

Restolution blev grundlagt i Finland i 1984. Vi sidder på størstedelen af det finske marked og har nu også kontorer i Danmark og Norge. Med et system skræddersyet af fagprofessionelle i HoReCa branchen har vi særligt blik for data og hvordan de kan integreres med henblik på effektiv drift og omsætning. Salgssporing, lagerstyring og kunderegistrering er blot nogle af de datapunkter, som hjælper os med hele tiden at finjustere vores produkt, og hjælper dig med at holde styr på samtlige dele af din virksomhed fra ét sted.

Få mere at vide

Læs mere på restolution.eu, eller benyt Restolutions kontaktformular.

Du er også velkommen til at kontakte Jacob W. Lemmeke på [email protected].

headerImage

nyt initiativ
”ENERGI-PAKKE”

Nyt initiativ eksklusivt for HORESTAs medlemmer:

”ENERGI-PAKKE”

– mulighed for afdragsfrihed de første 6 måneder for både hardware og licens!

DOWNLOADS FOR MEDLEMMER

Se produktark for tilbud til medlemmer af HORESTA med tilhørende prisliste:

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.