OnlinePOS - skræddersyet til branchen

Med en ny samarbejdsaftale kan HORESTA-medlemmer spare hele 25 procent på POS-abonnement og samtidig få lettere ved at overholde de nye regler for digitale kasseapparater. 

OnlinePOS leverer digitale POS-løsninger til hotel- og restaurantbranchen, og har en klar mission om at gøre det nemmere for branchen at drive forretning intelligent, effektivt og smart.

OnlinePOS tilbyder en bred vifte af integrerede løsninger til POS. OnlinePOS arbejder kun med de førende tredjepartsplatforme på markedet for at tilbyde en række tilpasningsmuligheder til systemet, og på tværs af systemer at optimere, automatisere og effektivere arbejdsprocesser, og samtidig skabe et solidt datagrundlag.

Derfor har OnlinePOS udviklet stærke integrationer med systemer inden for økonomi, vagtplanlægning, takeaway, loyalitet, gavekort, bordbooking, selvbetjening, køkkenskærme mv. Dette giver dig mulighed for at forbinde hele din forretning til dit kassesystem.

OnlinePOS fokuserer udelukkende på at udvikle digitale POS-løsninger til hotel- og restaurantbranchen. Derfor integrerer de i dag til flere forskellige PMS-systemer og derfor kan OnlinePOS fungere sideløbende med dit PMS-system.

Få mere at vide

Læs løbeseddel
Læs mere på onlinepos.dk.
Du er også velkommen til at kontakte OnlinePOS her.