HEAD aHEAD

HEAD aHEAD letter arbejdet med at finde nye medarbejdere til hoteller, restauranter og turistbranchen i det hele taget. HEAD aHEAD har valgt kun at beskæftige sig med denne branche for at kunne optræde som en unik og professionel samarbejdspartner, når du skal besætte ledige stillinger på alle niveauer.

Du bestemmer selv, om du blot vil annoncere efter medarbejdere på virksomhedens jobportal, eller om du vil lade HEAD aHEAD overtage hele den tidskrævende rekrutteringsopgave. Som medlem af HORESTA får du 15% rabat på alle ydelser ved fremvisning af medlemsnummer.

For mere information om HEADaHEAD’s produkter og priser, besøg hjemmesiden: 

www.headahead.dk.


JOMP

HORESTA har indgået en samarbejdsaftale med rekrutteringsplatformen JOMP.dk, der betyder, at HORESTAs medlemmer blandt andet får 15 pct. rabat på jobannoncering, karriere- og rekrutteringsfilm, foto- og budskabspakker samt HR workshops.

Læs mere på jomp.dk


Eurojob

Eurojob hjælper din virksomhed med at rekruttere kompetente medarbejdere fra andre EU-lande til både vikariater og fastansættelser. Alle Eurojobs kandidater har været igennem et personligt interview, Eurojob sørger for at godkende deres CV og tjekke op på deres referencer. Virksomheden ordner al praktikken omkring din nye medarbejder og sørger for, at de får opholdsbevis, cpr-nummer og indberetning til skat.

Medlemmer af HORESTA får 15 pct. rabat på rekrutteringer hos Eurojob.

Kontakt Eurojob på tlf. +45 88 44 82 44 eller [email protected] for at høre mere. 


 

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

20240524 DSC00095
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer