HEAD aHEAD

HEAD aHEAD letter arbejdet med at finde nye medarbejdere til hoteller, restauranter og turistbranchen i det hele taget. HEAD aHEAD har valgt kun at beskæftige sig med denne branche for at kunne optræde som en unik og professionel samarbejdspartner, når du skal besætte ledige stillinger på alle niveauer.

Du bestemmer selv, om du blot vil annoncere efter medarbejdere på virksomhedens jobportal, eller om du vil lade HEAD aHEAD overtage hele den tidskrævende rekrutteringsopgave.

For mere information om HEADaHEAD’s produkter, besøg hjemmesiden: 

www.headahead.dk.

Download prisliste i pdf 

JOMP

HORESTA har indgået en samarbejdsaftale med rekrutteringsplatformen JOMP.dk, der betyder, at HORESTAs medlemmer blandt andet får 15 pct. rabat på jobannoncering, karriere- og rekrutteringsfilm, foto- og budskabspakker samt HR workshops.

Læs mere på jomp.dk

For yderligere information kontakt:

For yderligere information kontakt:

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

Har du fået læst?

HORESTA om arbejdskraftsforhandlinger: Glem ikke at velstand kræver vækst

Når erhvervet igen er frie af restriktioner, så er mangel på arbejdskraft virksomhedernes største hovedpine. Det var det i efteråret, og det var det før krisen. Derfor har HORESTA budt de nuværende politiske forhandlinger velkommen, og organisationen mener, at der er en række steder, man bør sætte ind.

Restauratører i hård kamp om kokke

Hvad har Østjyllands Politi, Aros, Salling, Scandic, Varna, Casablanca, Aarhus Universitetshospital og Meyers Kantiner mon til fælles? Alle har eller har haft et stillingsopslag på Jobindex, hvor de søger kokke, skriver Jyllands-Posten.

3F-formand opfordrer til ny trepart om udenlandsk arbejds­kraft

Det bør ikke være politikerne, men arbejdsmarkedets parter, der sætter sig ned og forhandler en ny aftale om mere udenlandsk arbejdskraft på plads. Sådan lyder meldingen fra 3F-formand Per Christensen, efter statsminister Mette Frederiksen (S) har åbnet for at diskutere bl.a. en lavere beløbsgrænse for at hente udlændinge til Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne