HORESTA organiserer den danske campingsektor dvs. de danske campingpladser og udbydere af kommerciel camping, glamping, shelters, anden udendørs overnatning, m.fl.

HORESTA Camping arbejder for at fremme den danske campingbranche, sikre ordentlige og konkurrencemæssigt ens vilkår og arbejder for at gøre branchen stadig mere bæredygtig. Vi er en campingsektor i stor vækst, der har brug for et politisk talerør både i Danmark og i EU.

Se HORESTAs analyser af campingmarkedet på siden Campingpladser i tal >>

Camping.jpg

Camping-reglementet

Vi skal sikre, at reglerne for campingpladserne arbejder for at udvikle erhvervet i retning af mere moderne camping tilpasset nye behov hos turisterne (DK/udland).

Turisme7.gif

Lige og ens konkurrence

Samarbejde med kommunerne om at tilbyde campister ordentlige forhold, der ikke er konkurrenceforvridende.

ClimateBanner1.jpeg

Bæredygtig camping

HORESTA Camping arbejder for en mere bæredygtig camping-sektor, hvor certificering med Green Key Camping indgår som en væsentlig certificering.

Sikre, at campingpladsers kunder oplever at have en forbrugerpolitisk stemme dersom de bliver dårligt behandlet. Herunder sikres campister adgang til at klage til en officiel klageinstans, Ankeklagenævnet for at opnå optimal forbrugerbeskyttelse, som samtidig styrker HORESTA Campings medlemmers konkurrenceevne

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til HORESTA Camping

Martin Gertz Andersen

Martin-Gertz-Andersen-100x100.jpg

Chef for HORESTA Camping

Mail: [email protected]

Tlf.: +45 35 24 80 26

Har du fået læst?

Løgstør Camping sælges i budrunde

Løgstør Camping i Nordjylland sælges nu i en budrunde. Med campingpladsen udbydes et areal, der kan indgå i en væsentlig udvidelse af pladsen.

Planer om badehotel i Dronningmølle droppes

I en pressemeddelelse fra ejeren af Dronningmølle Strand Camping fremgår det, at planerne om at opføre et fire-etager højt badehotel på campingpladsen ikke bliver realiseret, efter flere borgere har givet klart udtryk for, at de ikke ønsker et badehotel der.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne