HORESTA sørger for at holde dig opdateret med nyheder fra branchen, de seneste trends, nøgletal, kursustilbud og meget mere.

HORESTAs elektroniske nyhedsbrev bliver udsendt på alle hverdage året rundt. På baggrund af dagens medieomtaler bliver du orienteret om alt relevant nyt i og omkring branchen. Samtidig sørger vi for at holde dig opdateret om brancherelevant ny lovgivning, politiske initiativer og begivenheder.

Vores branchemagasin VISITOR udkommer ni gange om året. Det indeholder portrætter af brancheprofiler og artikler om trends og tendenser. Desuden kan du i VISITOR hente gode råd til driften af din virksomhed.

Her på horesta.dk kan du finde hjælp i hverdagen til en række af de spørgsmål, du ønsker svar på, herunder standardkontrakter og andre værktøjer, som nemt kan downloades. Her kan du også læse meget mere om alle de muligheder, et medlemskab af HORESTA giver dig og din virksomhed.

Pressen bliver brugt aktivt til at sætte en dagsorden, der understøtter vores politiske målsætninger og sætter branchen i fokus. Samtidig har vi stor erfaring med at tackle pressehenvendelser. Denne erfaring kan din virksomhed trække på, når der opstår situationer, hvor der er brug for råd og sparring.

NYHEDSBREV
Hold dig opdateret med nyheder fra HORESTA

Hvad får jeg?

Et dagligt nyhedsbrev med brancherelevante presseklip fra dagens aviser og andre medier, samt seneste nyt indenfor lovgivning, branchepolitik samt HORESTAs kurser og events.

Værd at bruge tid på?

Bedøm selv – læs de seneste nyhedsbreve her

Please check Accept before signup

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne