Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

Den vilde vækst i begge selskaber er båret af en massiv tilgang af store, offentlige såvel som private kunder, der køber ind på Jespers Torvekøkkens 2025-strategi og den grønne ansvarligheds-profil.

Det er ledelsens klare vision at påtage sig rollen som branchens frontløber, når det gælder bæredygtighed. Ronny Saul siger:

 ”Det vi tilbyder, kobler direkte på den bæredygtige dagsorden, som mange kunder vægter højt, når de vælger os. Kunderne kan lide, at vi indgår i partnerskab med dem om at skabe en positiv, ansvarlig omstilling og at vi kan bidrage på flere parametre inden for bæredygtighed. Vi har meget dygtige ansatte i vores team, som formår at levere høj kvalitet på enorme opgaver som Folketingsvalget, og vi har ansatte, der opnår hæder, som det for eksempel skete, da vi vandt Kantineprisen for driften hos Kopenhagen Fur for nylig. Det er jeg stolt af og det giver mig tro på at vores strategi er rigtig.” 

Rekordstort solcelleanlæg på taget af Bella Center

Sjællands største tagintegrerede solcelleanlæg ser nu dagens lys på toppen af Bella Center i København. Når samtlige solceller er tilsluttet, har solcelleanlægget en kapacitet på 2,79 MW. Det betyder, at solcellerne kan producere grøn energi svarende til det årlige strømforbrug hos 537 husstande med to voksne og to børn.

Bæredygtighed vinder indpas i hotelbranchen

Guldsmeden Hotels nyeste hotel på Bryggen i København blev virksomhed nummer 200 til at opnå bæredygtighedscertificeringen Green Key, som er blandt verdens førende certificeringer for bæredygtighed i hotelindustrien, skriver Børsen.

Log ind