Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvidbjerg Strand Feriepark med base i Blåvand har netop offentliggjort et positivt årsregnskab for 2023. Det skriver Turistmonitor.

Årets resultat på 62,4 millioner kroner før skat og 48,6 millioner kroner efter skat er højere end forventet og det højeste nogensinde for turismeaktøren. I årsregnskab 2022 opnåede selskabet til sammenligning et resultat på 44,2 millioner kroner efter skat og i 2021 lød resultatet på 36,3 millioner kroner.

Steen Slaikjær og Lene Slaikjær Grønlund ejer og driver Hvidbjerg Strand Feriepark med både luksushytter, campingplads og indendørs badeland.

Steen Slaikjær forklarer, at tendensen med en længere sæson fortsatte i 2023 og bidrager til den øgede omsætning og det positive resultat.

Læs hele nyheden på turistmonitor.dk

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Log ind