Medarbejderen har pligt til at anmelde sit sygefravær til arbejdsgiveren hurtigst muligt og senest 2 timer efter arbejdstidens begyndelse, medmindre andet fremgår af virksomhedens interne retningslinjer.
Det anbefales, at virksomheden har skrevne og klare retningslinjer om, hvor, hvornår og hvem medarbejderen skal meddele sygdom til. Det er almindeligt, at fristen fastsættes til arbejdstidens begyndelse. Det anbefales ligeledes, at det er et krav, at man som medarbejder melder sig syg ved at ringe til den nærmeste leder og ikke pr. sms.”
Indholdet på denne side er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Indtast din e-mail og dit password for at logge ind.
Ugyldigt login
Callcenter
juridisk rådgivning
HORESTAs callcenter er åbent
Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.00
Tlf.: +45 35 24 80 40
Mail: [email protected]
Har du læst dette?
Kinesiske turister aflyser rejser til Danmark
På Glostrup Park Hotel er medarbejderne vant til at modtage masser af grupper med kinesiske besøgende.
Den dødelige virus kan koste milliarder for luftfart og turisme
Luftfarten og turistbranchen holder vejret, mens den potentielt dødelige coronavirus spreder sig og medfører stadig flere dødsfald, skriver Jyllands-Posten. Flere end 2.700 personer er smittet, og antallet stiger time for time.
180 danskere syge efter at have spist franske østers
Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.