HORESTA-analyser
situationen i erhvervet

Hotel Market
Report

HORESTA har analyseret regnskabstal fra mere end 200 hoteller og inddelt dem i forskellige kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept. For hver hotelkategori kan du se en lang række nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening.

Driver du hotel, giver de detaljerede nøgletal dig en pejling på, hvordan du klarer dig sammenlignet med lignende virksomheder i branchen, og hvor der eventuelt er optimeringsmuligheder i din drift.

Hotel Market Report er et uundværligt værktøj for dig, der til daglig arbejder med økonomi og ledelse i hotelbranchen eller for dig, som er i gang med at etablere ny virksomhed. Analysen anvendes desuden flittigt af revisorer, konsulenter og leverandører til branchen.

Læs mere om Hotel Market Report.

Prisen for HORESTA Hotel Market Report:

  • 500 kr. ekskl. moms for deltagende medlemmer
  • 1.000 kr. ekskl. moms for medlemmer
  • 2.000 kr. ekskl. moms for deltagende ikke-medlemmer
  • 2.500 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Bestil Hotel Market Report på shop.horesta.dk

Se indholdsfortegnelsen fra Hotel market Report 2018/2019

Du er også altid velkommen til at kontakte HORESTA Viden & Udvikling på [email protected] eller 35 24 80 80.

hotel25.gif

Hoteller i tal

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat hotelbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med udviklingen de seneste år.

Gå til hoteller i tal

Banquet1.jpg

Restauranter i tal

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år.

Gå til restauranter i tal

camping-1920x1280.jpg

Turisme i tal

Den danske overnatningsbranche beskæftigede godt 22.000 medarbejdere og genererede før Corona en samlet årlig momspligtig omsætning på ca. 17 mia. kr.

Gå til turisme i tal

HORESTA
Viden & udvikling

HORESTAs analyseafdeling gennemfører hvert år en række branche- og medlemsanalyser. Analysearbejdet er vigtigt, da det skaber grundlag for såvel rådgivningen af vores medlemmer som for HORESTAs politiske arbejde for branchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere.
Telefon +45 35 24 80 80

Millioner til flere fester i København

Genåbningen af landet skal også omfatte festligheder i København som festivaler, madevents og markeder. Ifølge en pressemeddelelse fra Københavns Kommune støttes 16 projekter i byen nu med samlet set 7 mio. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Coronakrisen har ramt Den Blå Planet hårdt: Kassen snart tom

De mørke skyer trækker for alvor op over Den Blå Planet i Kastrup på Amager. For mens resten af Danmark er ved at åbne og gæsterne er på vej tilbage på restauranterne, cafeerne og i biograferne, tegner det sig helt anderledes dystert for den store danske turistattraktion, skriver Berlingske.

Efter tvangslukning: Erhvervet tabte mere end 10 mia. kr. i årets første fire måneder

10,7 mia. kr. i tabt omsætning. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistiks for hotel- og restauranterhvervet fire første måneder i år. Størstedelen af perioden var karakteriseret ved tvangslukning af spisestederne, der kunne mærkes i hele erhvervets værdikæde. Restauranterne, barerne og cafeerne fik først lov at åbne den 21. april.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne