HORESTA-analyser
situationen i erhvervet

Hotel Market
Report

HORESTA har analyseret regnskabstal fra mere end 200 hoteller og inddelt dem i forskellige kategorier efter størrelse, beliggenhed og koncept. For hver hotelkategori kan du se en lang række nøgletal for både omsætning, omkostninger og indtjening.

Driver du hotel, giver de detaljerede nøgletal dig en pejling på, hvordan du klarer dig sammenlignet med lignende virksomheder i branchen, og hvor der eventuelt er optimeringsmuligheder i din drift.

Hotel Market Report er et uundværligt værktøj for dig, der til daglig arbejder med økonomi og ledelse i hotelbranchen eller for dig, som er i gang med at etablere ny virksomhed. Analysen anvendes desuden flittigt af revisorer, konsulenter og leverandører til branchen.

Læs mere om Hotel Market Report.

Prisen for HORESTA Hotel Market Report:

  • 500 kr. ekskl. moms for deltagende medlemmer
  • 1.000 kr. ekskl. moms for medlemmer
  • 2.000 kr. ekskl. moms for deltagende ikke-medlemmer
  • 2.500 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Bestil Hotel Market Report på shop.horesta.dk

Se indholdsfortegnelsen fra Hotel market Report 2018/2019

Du er også altid velkommen til at kontakte HORESTA Viden & Udvikling på [email protected] eller 35 24 80 80.

hotel25.gif

Hoteller i tal

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat hotelbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med udviklingen de seneste år.

Gå til hoteller i tal

Banquet1.jpg

Restauranter i tal

Corona-krisen har sat sine tydelige spor og påvirker fortsat restaurationsbranchen i høj grad. Følg med i udviklingen og sammenlign med tal fra de seneste år.

Gå til restauranter i tal

camping-1920x1280.jpg

Turisme i tal

Den danske overnatningsbranche beskæftigede godt 22.000 medarbejdere og genererede før Corona en samlet årlig momspligtig omsætning på ca. 17 mia. kr.

Gå til turisme i tal

HORESTA
Viden & udvikling

HORESTAs analyseafdeling gennemfører hvert år en række branche- og medlemsanalyser. Analysearbejdet er vigtigt, da det skaber grundlag for såvel rådgivningen af vores medlemmer som for HORESTAs politiske arbejde for branchen.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere.
Telefon +45 35 24 80 80

Stjernerestauranter har været under hårdt økonomisk pres

I en aktindsigt, som FødevareWatch har søgt, fremgår det, at Noma er den danske michelinrestaurant, der har fået mest kompensation i forbindelse med coronakrisen. Den nu trestjernede restaurant har fået kompensation til faste omkostninger for 6,2 mio. kr.

Lægger I elevpladser på Praktikpladsen.dk? Alternativet koster dyrt

18,5 pct. af HORESTAs medlemsvirksomheder oplyste i juli, at de havde haft forgæves rekruttering af elever. Det er både dyrt i forhold til sikring af faglært arbejdskraft på sigt, men også økonomisk her og nu. Læs om reglerne for praktikplads-AUB her. Det kan nemlig blive dyrt, hvis ikke virksomheden lever op til sine forpligtigelser.

Flere dyreparker er økonomisk nødlidende

Flere af Danmarks store dyreparker lider økonomisk. Fraværet af udenlandske turister har gjort det vanskeligt for dem at drive forretning. Ifølge direktøren i Den Blå Planet oplever de i øjeblikket kun at få 30-40 pct. af de gæster, der normalt besøger akvariet

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne