Dagligt nyhedsbrev

Start dagen med HORESTAs nyhedsbrev. Alle hverdage udsender vi rådgivning og relevante mediehistorier til din indbakke.
Tilmeld dig nyhedsbrevet her og bliv opdateret på vores branche, nyt om navne, ny lovgivning, politiske tiltag, events, kurser og meget andet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Se seneste nyhedsbrev

 

VISITOR

Læs HORESTAs magasin på web eller i de fire årlige printudgaver.

VISITOR går tæt på branchens profiler og nyeste tendenser, for at forene forretningsforståelse med det personlige og det traditionelle med det nye.

Læs mere om VISITOR og se seneste udgivelse online

Sociale medier

I HORESTA er vi stolte af det danske hotel-, restaurant- og turismeerhverv, og vi vil gerne vise det frem. På HORESTAs Instagram deler vi branchens bedste historier med tilhørende billeder, og du er altid velkommen til at sende dine.

Gastrofighters er en Facebook-side for dem, der elsker gastronomi på højeste niveau. Her dækker vi tjener- og kokkefagets største konkurrencer som Bocuse d’Or, Skills og Årets Kok & Årets Tjener. Giv siden et ’like’ og følg nogle af branchens dygtigste medarbejdere. 

HORESTAs side på LinkedIn er for dig, der gerne vil holdes opdateret på vores rådgivning og deltage i vores arrangementer.

Og så er alle vores videoer samlet på YouTube, hvor vi viser highlights fra vores events, som f.eks. HORESTA Årsdag, Årets KOk, interviews med politikere, brancheeksperter og kendte branchefolk.

       

 

Annoncering

Vil du nå ud til beslutningstagere i hele branchen? Så er det måske en idé at annoncere i ét af HORESTAs medier.

Det er muligt at annoncere i vores nyhedsbreve. Læs mere om annoncering herunder.

Læs mere om annoncering i HORESTAs medier