Som medlem af HORESTA får du glæde af en attraktiv betalingskortsaftale med nets, der omfatter otte af de mest populære kreditkort. Det betyder, at du til yderst favorable priser er klar til at tage imod dine gæsters betalingskort.

 

Aftalen gælder for MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

Som HORESTA-medlem kan du tage imod betaling med de mest udbredte og mest populære betalingskort i verden – til markedets bedste priser!

Hurtig afregning

* To bankdage for MasterCard, Visa, JCB, UnionPay med lav indløsningsafgift og nu uden factoreringsafgift

* Ugentlig opsamling (lørdag til fredag) for American Express med lav indløsningsafgift og nu uden factoreringsafgift.

Lavere indløsningsafgift

I lighed med den tidligere aftale, falder afgiften i takt med at din omsætning stiger. Der er nu også differentierede priser på udenlandske debetkort og udenlandske kreditkort og satserne er markant nedsatte i forhold til tidligere.

Større indtjening med Dynamic Currency Conversion (DCC)

Som en del af aftalen kan din virksomhed benytte sig af DCC. Du vil hermed kunne tilbyde dine udenlandske kunder at betale i deres egen valuta, når de anvender MasterCard eller Visa-kort, samtidig med at din virksomhed fortsat bliver afregnet i danske kroner.

Dine udenlandske kunder får dermed bedre service, og samtidig kan du øge din indtjening. Tal fra nets viser således, at DCC kan give en indtjening på op mod 10.000 kr. pr. år pr. million, der er omsat på disse betalingskort.

I øjeblikket kan din virksomhed tilbyde DCC til kunder, der kommer fra lande hvor basisvalutaen er: EUR, GBP, NOK, SEK, USD, JPY og CHF.

Få mere ad vide

Hvis du vil vide mere om betalingskortaftalen, kan du ringe direkte til nets kundeservice på tlf. +45 44 89 24 80.

Du kan også ansøge om betalingskortaftalen:

ANSØG HOS NETS

 

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

20240524 DSC00095
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

DOWNLOADS FOR MEDLEMMER

Se produktark for nets tilbud til medlemmer af HORESTA med tilhørende prisliste:

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.