Er du på jagt efter en fleksibel, gennemskuelig og prisvenlig musikløsning til din virksomhed? Så kan det være en god idé at tage fat i HORESTAs samarbejdspartner Radiosparx.

Radiosparx har flere end 500.000 kvalitetsscreenede musiknumre fordelt på 400 spillelister, og du har selvfølgelig også mulighed for at sammensætte en playlist med egne favoritter. Abonnementerne starter ved 119 kr. pr. måned, og HORESTAs medlemsfordel giver 15 pct. rabat på alle løsninger.

Medlemmer kan finde rabatkoden i boksen til højre på siden, når de er logget ind på HORESTA.dk. Her finder i også en præsentation, der uddyber Radiosparx' produkter.

En aftale med Radiosparx kan være et alternativ til Koda, men de to løsninger kan også kombineres. Radiosparx’ musik kan afspilles via en app, via en browser eller via en boks fra virksomheden. Al afspilningsdata gemmes, så det sikres, at musikerne modtager den rette betaling. Samtidig giver det brugerne mulighed for dokumentere, hvilken musik de har spillet på et givent tidspunkt.

Restauratør Thomas Chen, der driver Restaurant Vestersøen i Holbæk, fortæller:

”Vi kendte faktisk ikke reglerne i forhold til KODA, og vi blev overraskede over, hvor meget musik koster. Radiosparx har hjulpet os med en godkendt og meget økonomisk fordelagtig aftale,” fortæller han om abonnementet.

LÆS MERE (PDF)

 

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

DOWNLOADS FOR MEDLEMMER

Medlemmer af HORESTA kan bestille direkte på www.radiosparx.dk og anvende rabatkoden HORESTA2022.

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.