Mange medlemmer arbejder allerede seriøst med CSR. HORESTA bidrager gerne med rådgivning og sparring til medlemmer, som enten er i gang eller som ønsker at komme det.

HORESTAs arbejde med CSR består primært af politisk arbejde, hvor vi arbejder for din branches interesser, samt af rådgivning og tilbud til medlemmer.

Via vores netværk kan du komme i kontakt med og blive inspireret af andre – både medlemmer og ikke-medlemmer - som allerede arbejde med CSR.

Natur, miljø og klima

HORESTA arbejder med miljø og klima i form af miljøprojekter, rådgivning af medlemmer og medlemsmøder. Hold dig opdateret med HORESTAs nyhedsbrev, Visitor og www.facebook.com/GreenTourism.dk.

Vi har også været med til at starte og udvikle Green Key (tidligere Den Grønne Nøgle) turismens internationale miljømærke, som nu findes i over 55 lande. Læs mere ordningen…

Naturen er en vigtig ressource og en vigtig del af det danske turistprodukt. HORESTA arbejder for at vi beskytter naturen – samtidig med at vi støtter op om, hvordan medlemmerne kan bruge naturen til at skabe gode oplevelser for deres gæster.

I 2015 og 16 har HORESTA stået for projektet Naturligt Samspil, som handler om at kombinere naturaktiviteter med fx madoplevelser, overnatning, transport og andre oplevelser.

Tilgængelighed

HORESTA arbejder og rådgiver også om øget tilgængelighed. Vi støtter og har tidligere huset sekretariatet for Foreningen Tilgængelig for Alle, som handler om at fremme tilgængeligheden for folk med funktionsnedsættelser.

Arbejdsmiljø

HORESTA rådgiver om, hvordan din virksomhed skaber et godt arbejdsmiljø og hvordan virksomheden lever op til arbejdsmiljølovgivningen. Det betaler sig at have styr på arbejdsmiljøet. Et godt arbejdsmiljø kan nemlig betyde færre ulykker og mindre sygefravær.

HORESTA forhandler samtidig branchens overenskomster, som indvirker på et godt arbejdsmiljø.

Læs mere om arbejdsmiljø

Integration og flygtninge

Mange HORESTA medlemmer arbejder med integration og flygtninge. HORESTA fremmer øget integration og flygtningesagen i forbindelse med det politiske arbejde og  ved at sprede viden og erfaringer fra branchen. Desuden samarbejder HORESTA med CABI og Integrationsministeriet.

Ved forskellige medlemsmøder rundt i landet, sættes der i samarbejde med CABI fokus på, hvordan medlemsvirksomheder kan beskæftige flygtninge til gavn for den enkelte, virksomheden og samfundet. 

Som den eneste arbejdsgiverorganisation har HORESTA modtaget støtte fra en ny pulje i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Med disse midler skal der blandt andet udvikles en ’best practice’-model for, hvordan man får flygtninge i arbejde gennem mentorordninger i virksomhederne.

Henvend dig til HORESTA, hvis du ønsker at deltage i nogle af disse aktiviteter.

For yderligere information kontakt:

Mikal.jpg
Miljøchef, Green Key
Mikal Holt Jensen
x

Fandt du hvad du søgte – kunne du bruge siden?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne