HCS yder en attraktiv rabat til HORESTAs medlemmer på tømme- og lejepriser  indenfor det faste affald såvel som det flydende affald, herunder tømning/rensning af fedtudskillere, sandfang, brønde mv.

Affaldsløsninger:
 • Fast affald
  HCS yder en rabat på min. 10% på tømme- og lejepriser ift. din virksomheds eksisterende leverandørløsning indenfor det faste affald.
 • Flydende affald
  Vedrørende det flydende affald, herunder tømning/rensning af fedtudskillere, sandfang, brønde mv. ydes en rabat på min. 10% på bestående timepris, ift. din virksomheds bestående leverandøraftale indenfor det flydende affald.
   
 • HCS Totalløsning
  Der er mulighed for at vælge en HCS Totalløsning. HCS yder da en rabat på min. 12% på din virksomheds bestående leverandøraftale indenfor det faste og det flydende affald.

Ovennævnte beregnes ift. din virksomheds nuværende samlede omkostninger, inklusiv evt. olietillæg og miljø-registreringsgebyr hos eksisterende leverandør.

Sådan opnås medlemsrabatten

Indsend de seneste 3 måneders fakturaer vedr. affaldshåndtering samt årlig tonnage for alle virksomhedens affaldsfraktioner til HCS på mailen [email protected].

Kontakt

For yderligere information kontakt da Jesper Henvig, HCS på tlf. +45 40 26 82 73 eller på mail [email protected].

 

Nadeem 440X306
Medlemschef
Nadeem Wasi

Jan Fischer
Klassifikationschef / Chefkonsulent medlemscenter
Jan Fischer

DOWNLOAD FOR MEDLEMMER

Download mere information om medlemsaftalen herunder:

Dette indhold er kun synligt for medlemmer af HORESTA. Vores eksperter rådgiver vores medlemmer inden for hoteller, restauranter og turismevirksomheder om alt fra jura og fødevarer til miljø, økonomi & politik. Hvis du vil have glæde af vores viden, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.