Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS, skriver FødevareWatch.dk.

ISS serverer hver dag for omkring 40.000 gæster i Danmark, og er dermed en af de store aktører i kantinebranchen herhjemme. Brandet ISS er dog mere kendt for rengøring og andre serviceydelser til virksomheder end for kantinedriften, og det er én af udfordringerne for den nytiltrådte chef:

”Jeg skal gøre, hvad jeg kan for at få ISS til at smage mere af mad, end det har gjort før. Vi er nok mere kendt for den her integrerede servce-virksomhed, end vi er på mad-delen. Vi skal komme mere ud over rampen og fortælle, at vi faktisk er rigtig dygtige til det,” siger Morten Hassing til FødevareWatch.

Læs hele historien her.

Jespers Torvekøkken skaber stort overskud i vækstår

Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.

ISS åbner ny kantine - skal servere for 1200 statsligt ansatte

Servicekoncernen ISS åbner ny kantine og skal fremover servere mad for 1200 medarbejdere under Bygningsstyrelsen, Banedanmark og Vejdirektoratet. Kantinen åbner ifølge en pressemeddelelse fra servicekoncernen i Carsten Niebuhrsgade i København, hvor de statslige styrelser har deres daglige gang, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind