Hvad er en fleksjobber En fleksjobber er en medarbejder, der på grund af en sygdom har en begrænset arbejdsevne, og som jobcentret har visiteret til at kunne komme i fleksjob. Arbejdet tilrettelægges ud fra, at medarbejderen har beho...
Må man opsige en fleksjobber?

Svar:

Pas på. Fleksjobbere kan være særligt beskyttet pga. deres sygdom/funktionsnedsættelse. Der er derfor en risiko for, at en opsigelse kan udløse et større godtgørelseskrav. Medlemmer af HORESTA anbefales, at kontakte HORESTA’s callcenter, hvis de overvejer opsigelse af en fleksjobber.

Kan man ændre timerne for en fleksjobber?

Svar:

Ja, det kan man godt, men jobcentret skal ind over, da det har betydning for den supplering af lønnen, som fleksjobberen får fra jobcentret. Yderligere anbefales medlemmer af HORESTA at kontakte HORESTA’s callcenter herom.

Hvilken løn skal en fleksjobber have?

Svar:

Er virksomheden omfattet af en overenskomst, hvor fleksjobberens arbejde falder ind under, skal fleksjobberen have de samme vilkår som i overenskomsten. Er virksomheden ikke omfattet af en overenskomst, skal man tage udgangspunkt i den sædvanlige overenskomst for fagområdet.

Bliv medlem af HORESTA og få adgang til endnu mere relevant indhold og flere fordele

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne