Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Værelserne på det nye hotel i Herlev vil tælle alt fra standard enkeltværelser til Deluxe Dobbeltværelse samt familieværelser.

”Vi kan allerede nu mærke på gæsterne, hvor begejstrede de er for værelsernes nye, skarpe design, og vi glæder os til næste fase, hvor resten af hotellet følger trop,” siger Hotelchef Janne Zagrobelny, der har været med til at styre istandsættelsen.

Go Hotel Herlev slutter sig til en hotelkæde, der lige nu omfatter 4 hoteller, hvor hotellet i Herlev bliver det femte. Med tilføjelsen af Go Hotel Herlev stiller Go-hotellerne nu sammenlagt 579 værelser til rådighed på tværs af hovedstadsområdet.

Balder indgår lejeaftale med Go Hotels på Hotel Østerport

Hotel Østerport i København har siden 2016 været ejet og drevet af Balder. Ejerskabet fortsætter, men pr. 15. maj 2024 overlader Balder driften af det velbesøgte hotel til Go Hotels, som er ejet af Hotels Holding. Hotellet bliver dermed kædens sjette i København.

Hotelejere henter inspiration hos Airbnb

Hos det nye Go Hotel med 127 værelser ved Kastrup Lufthavn benytter man bevidst ejendommens karakteristika til at give værelserne det præg, der har vist sig så ekstremt populært gennem Airbnb, fortæller adm. direktør Tim Tidman.

Hotelkæde ekspanderede midt i krisen

Go Hotel kæmper ligesom resten af de københavnske hoteller for at komme tilbage til niveauet før coronakrisen, men har en stærk tro på fremtiden

Log ind