Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Flemming og Ketty Sunddal, der ejer restaurant Flammen, har valgt at lukke deres oprindelige spisested, Fole Høkerkro, hvor det hele startede. Det gør de efter restaurantens daglige leder, Jan Korsgaard, har sagt op, skriver JydskeVestkysten.
”Vi takker Jan mange gange for hans loyalitet og hans store lyst til at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi ønsker Jan held og lykke i fremtiden,” siger direktør Ketty Rosenfeldt Sunddal.
De seneste 10 år har kroen været bestyret af Jan Korsgaard, og det samarbejde har parret været rigtig glade for.
Ketty Rosenfeldt Sunddal og Flemming Sunddal arbejder nu på at informere de kunder, der har bestilt mad ud af huset i det nye år om kroens fremtid. Planen er at lukke stedet den 31. december, men de er også åbne for at sælge det eller finde en forpagter, der kan overtage stedet og drive det videre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Låneproblemer presser restaurantbranchen
30-04-2024
-
Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic
30-04-2024
-
Go-hotellerne udvider med sit femte hotel
30-04-2024
-
Hotel Vejlefjord vil være Danmarks bedste arbejdsplads
30-04-2024
-
Forlystelsesparker bruger data til at fastsætte billetpris
30-04-2024
-
Vestkystaktør fortsætter fremgangen: Hvidbjerg Strand leverer nyt rekordregnskab
30-04-2024
-
Marienlyst Strandhotel har også brug for influencere
30-04-2024