Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aarhus Congress center, Aarhus’ største møde- og eventsted blev relanceret i sidste uge med et fantastisk show, der fremhævede mulighederne, fleksibiliteten og magien i det fantastiske kongrescenter placeret ved Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, Danmark.

Flere end 130 kunder, gæster og nye partnere var til stede til lanceringsbegivenheden, hvor Aarhus teamet tog gæsten med på et kig ind fremtidens arrangementer for Aarhus Congress Center. Re-lanceringen af kongrescentret afslører et nyt navn til dette berømte sted i hjertet af byen, en ny branding og et spændende nyt websted udviklet til både planlæggere og besøgende, hvilket gør det lettere at være vært for og opleve mindeværdige arrangementer i Aarhus Congress Center.

"Da vi inviterede til en relancering af vores kongrescenter, ønskede vi at vise eventplanlæggere hvordan de kan ’være vært for deres drømmeevent i Mulighedernes Hus’ og skabe mindeværdige begivenheder i Jyllands mest centrale møde-og eventsted", udtaler Helene Hallre, General Manager for Aarhus Congress Center og Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus.

Læs mere på: www.aarhuscongresscenter.dk

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind