Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I et hjørne af Tivoli ligger Tivoli Food Hall, hvor der lokkes med gourmet hele året. Ifølge 3F er problemet dog, at blot tre af forretningerne har overenskomst. De resterende 14 har ikke, og fredag morgen bliver de ramt af konflikt, skriver Arbejderen.

3F København har i over et år forsøgt at tegne en kollektiv overenskomst og har siden august måned forhandlet intensivt med en delegation af ejere for samtlige forretninger i Tivoli Food Hall. Det fortæller fagforeningens formand Bjarne Høpner til Arbejderen:

”Vi har sådan set haft nogle udmærkede møder, men det er mit indtryk, at forhandlingsdelegationen er blevet underkendt af deres kollegaer. Vi har forhandlet for at opnå et resultat, men har måttet konstatere, at der ikke var skred i tingene.”

Konflikten træder i kraft klokken 7.00 fredag morgen og klokken 15 holder 3F København demonstration på Axeltorv overfor Tivolis hovedindgang.

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

Log ind