Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nordic Meetings & Events Expo er en oplagt mulighed for én gang om året at erfare, hvad der rører sig af nyt i alle dele af landet. På 1 eller 2 dage kan man besøge over 300 udstillere, som alle har nyt og spændende at byde på. Hver på deres måde.

Messen afvikles i morgen og overmorgen i Bella Center, og her kan man samtidig få lejlighed til at møde de fleste af de nominerede til Møde & Event Award 2019.

Man kan stadig nå at tilmelde sig messen, ligesom flere end 1.700 mødeplanlæggere allerede har gjort.

Der er gratis adgang til både messe og foredrag samt awardshowet i morgen.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo: www.nmee.dk

Erhvervslivet skal sikre retning i erhvervs- og mødeturismens bæredygtige omstilling

Møde- og erhvervsturismen i Danmark har fået en ny ambitiøs bæredygtighedsplan, udarbejdet af MeetDenmark, som er Danmarks nationale udviklingsselskab for møde- og erhvervsturismen. For at sikre at branchen får mest mulig værdi af planens 11 initiativer, har MeetDenmark netop etableret et nationalt Sounding Board, som i de kommende år blandt andet vil fungere som sparringspanel.

Kampagne skal genstarte mødebranchen

I deres egenskab af henholdsvis teambuilder, direktør, eventmager og fiskehandler tegner hovedpersonerne i den nye kampagne, der skal sætte fokus på Danmark som en mødedistination, et andet billede af Danmark end det, som mødedestinationer typisk markedsfører sig selv på.

Log ind