Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kaj Sindberg Berthelsen er netop begyndt i ny stilling hos Radisson Hotel Group med titel af Account Manager Western Denmark. Om gruppens nye medarbejder i Danmark, siger salgsdirektør for hotelgruppen i Danmark, Søren K. Christensen, til STANDBY.dk:

”Kaj kommer til at arbejde ud fra vores cluster kontor i Aarhus med primært fokus på Vestdanmark. Kaj skal varetage arbejdet med nogle af vores nøglekunder samtidig med at han med sin erfaring og brede netværk skal bringe nye kunder til Radisson Hotel Group.”

Inden skiftet til Radisson Hotel Group, har han senest haft næsten otte år som Key Account Manager – Nordic Outbound Leisure i biludlejningsvirksomheden Avis Budget Group.

Stor hoteludvidelse skaber bekymring hos naboer

Et flertal af politikerne i Aalborg Kommune har sagt god for en hoteludvidelse, der kan give byen sit første femstjernede hotel. Men planerne er upopulære blandt beboere i området.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind