Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotelkæden Radisson Hotel Group barsler med store udvidelsesplaner på Radisson Blu Limfjord Hotel i det centrale Aalborg. Det skriver Turisme24.dk.

Konkret ønsker kæden at tilføje 5.000 nye kvadratmeter til hotellet, som skal give plads til faciliteter som restaurant, bar, fitnesscenter, wellness, tagterrasse med pool samt grønne byhaver på taget.

Derved vil man løfte hotellet til en ny liga, som kan bringe et nyt gæstesegment, som ønsker luksus, til Aalborg. Samtidig vil udvidelsen betyde, at hotellet kommer til at vokse fra seks til ni etager, og så vil det stikke 32 meter i vejret.

Og netop den sidste detalje har gjort beboere i området bekymrede, efter at forslaget har været sendt i offentlig høring.

Der er komme fem indsigelser, og én af dem kommer fra en nabo, som med egne ord protesterer på det kraftigste. Det skyldes, at hotellets volumen vil skabe mere skygge i området.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind