Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotelkæden Radisson Hotel Group barsler med store udvidelsesplaner på Radisson Blu Limfjord Hotel i det centrale Aalborg. Det skriver Turisme24.dk.

Konkret ønsker kæden at tilføje 5.000 nye kvadratmeter til hotellet, som skal give plads til faciliteter som restaurant, bar, fitnesscenter, wellness, tagterrasse med pool samt grønne byhaver på taget.

Derved vil man løfte hotellet til en ny liga, som kan bringe et nyt gæstesegment, som ønsker luksus, til Aalborg. Samtidig vil udvidelsen betyde, at hotellet kommer til at vokse fra seks til ni etager, og så vil det stikke 32 meter i vejret.

Og netop den sidste detalje har gjort beboere i området bekymrede, efter at forslaget har været sendt i offentlig høring.

Der er komme fem indsigelser, og én af dem kommer fra en nabo, som med egne ord protesterer på det kraftigste. Det skyldes, at hotellets volumen vil skabe mere skygge i området.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind