Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I Sydkorea er det traditionelle cafebesøg skiftet ud med en ny cafetrend, som breder sig over hele verden.

Konceptet kaldes »fast healing« og tilbyder gæsterne en pause fra det hektiske hverdagsliv. Det har resulteret i flere afstressningscafeer verden over, hvor besøgende kan få ladet de mentale batterier op ved at slappe af. Det skriver HORESTA.

”Søvn er et stort problem for mange. Afstressningscafeerne er en måde at blive tanket op - både på søvn og overskud. Særligt i de større byer, hvor der er mange travle mennesker på lidt plads med fokus på karriere, spreder konceptet sig,” siger Jarle Fink Kondrup, oplevelses- og teknologiekspert ved Innovation Lab, og tilføjer, at tendensen særligt spreder sig i de større byer.

Læs hele historien på Finans.dk.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag!

Gå ikke glip af branchens fedeste event når vi den 16. november for 11. gang samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen!

Her er 10 veje til fremtidens digitaliserede hotelværelse

Digitalisering er sammen med bæredygtighed blandt de stærkeste fokusområder for hotelbranchen i disse år. Adgang til streamingtjenester på hotelværelset og digitale værelsesnøgler er nogle af de lavthængende frugter, som flere allerede har implementeret, men gæsternes krav til nye løsninger vil helt forudsigeligt stige de kommende år i takt med, at hjemmene bliver mere og mere digitaliserede.

Log ind