Du er inviteret med når HORESTA endnu engang er samlingspunkt for hele turisme- og oplevelseserhvervet! Vi glæder os til at slå dørene op for 11. gang til en dag med masser af indsigt i de nyeste trends og den seneste udvikling den 16. november. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at netværke med hundredvis af andre ledere i branchen!

Vi har endnu ikke åbnet for tilmelding, men vi arbejder på højtryk for at sammensætte et inspirerende program, der vil udfordre dig og skabe helt nye perspektiver. Glem derfor ikke at sætte kryds i kalenderen den 16. november!

Så snart programmet er klar, skal vi nok fortælle meget mere.

Vi glæder os til at se hele branchen til festlig, hyggelig og inspirerende Årsdag!

Se eller gense højdepunkter fra Årsdagen 2022:

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind