Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere danskere spiser mindre og mindre kød, og nu kaster Meyers Køkken sig ind i kampen om vegetarerne eller de delvise vegetareres gunst. Almindelige ansatte i virksomheder og unge mennesker går massivt ind i grøntsagslandskabet, lyder det fra Claus Meyer.

Meyers Køkken kaster et millionbeløb efter en kraftig opgradering af virksomhedens grønne køkken, som i fremtiden skal tilbyde 100 pct. vegetariske frokostordninger til virksomheder. Målet er 2.000 daglige kuverter ved udgangen af 2020.

Virksomheder får nu mulighed for at få 100 pct. vegetarisk frokostordning, når de væger Meyers Frokostkøkken, i stedet for blot at have vegetarisk mad som tilvalg.

En af verdens bedste burgere bliver vegetarisk

Der har fra første dag været en økologisk grøn burger på menuen hos Gasoline Grill, og den har altid været med sæsonens grønt som alternativ til kødet. Det har for Klaus Wittrup længe været et mål, også at kunne tilbyde et plantebaseret alternativ til bøffen. Et helt rent alternativ på samme niveau som kødet, og med sundhed og velsmag i fokus. Et produkt det taler ind i den grønne dagsorden og som tilbyder et værdigt fravalg af bøffen.

Log ind