Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I snart 150 år har Restaurant Schønnnemann på Hauser Plads i det centrale København langet snaps, smørrebrød og fadøl over disken til frokostsultne gæster. 

Og det gør restauranten bestemt stadig, forsikrer Juliette Gaarn Rasmussen, der i dag ejer Schønnemann sammen med sin mand. Men der er alligevel sket noget med fadøllene de seneste år. Interessen for alkoholfri øl som alternativ til de traditionelle er steget markant de seneste et til to år, siger hun. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Hos Schønnemann mener man, at øl passer godt sammen med de ofte fede og salte smørrebrødsmadder. Og her har alkohollen en stor berettigelse ved at holde på smagen i øllen, siger restaurantejeren, der dog glæder sig over udviklingen i øllene uden alkohol.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Blog: Fra traditionelle madpakker til sunde valg og sociale oplevelser

Danskernes frokostvaner er under forandring. Den traditionelle madpakke er blevet udfordret af nye alternativer. Samtidigt vælger flere at spise deres frokost foran skærmen, eller dropper helt frokosten. Den udvikling risikerer at påvirke danskerne sundhed, både mentalt og fysisk, skriver Mads Holmgaard, der er Country Manager i Espresso House Danmark, i dette blogindlæg

Gæsternes mad vejes på frokostbuffeten

Frokostbuffeten i Kopenhagen Fur i Glostrup ser indbydende ud med de mange forskellige skåle og fade og dekorative opsatser med friske grøntsager. For køkkenchef fra Jespers Torvekøkken, Sofie Rosa Randall, og hendes kolleger i det åbne køkken er det vigtigt, at gæsterne nyder maden og dagligt glæder sig til at få en madoplevelse midt på dagen, skriver Dagligvarehandlen.dk.

Just Eat introducerer frokostordning

I løbet af det seneste år var de fleste danskere nødsaget til at arbejde hjemmefra. Hjemmearbejdspladsen skabte mange logistiske udfordringer heriblandt frokosten. Just Eat lancerer nu Takeaway Pay, en effektiv madløsning for virksomheder, der ønsker at fremme medarbejdertrivsel og produktivitet ved at bringe kantinen til sine medarbejdere.

Log ind