Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I snart 150 år har Restaurant Schønnnemann på Hauser Plads i det centrale København langet snaps, smørrebrød og fadøl over disken til frokostsultne gæster. 

Og det gør restauranten bestemt stadig, forsikrer Juliette Gaarn Rasmussen, der i dag ejer Schønnemann sammen med sin mand. Men der er alligevel sket noget med fadøllene de seneste år. Interessen for alkoholfri øl som alternativ til de traditionelle er steget markant de seneste et til to år, siger hun. Det skriver Fødevarewatch.dk.

Hos Schønnemann mener man, at øl passer godt sammen med de ofte fede og salte smørrebrødsmadder. Og her har alkohollen en stor berettigelse ved at holde på smagen i øllen, siger restaurantejeren, der dog glæder sig over udviklingen i øllene uden alkohol.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login

Gæsternes mad vejes på frokostbuffeten

Frokostbuffeten i Kopenhagen Fur i Glostrup ser indbydende ud med de mange forskellige skåle og fade og dekorative opsatser med friske grøntsager. For køkkenchef fra Jespers Torvekøkken, Sofie Rosa Randall, og hendes kolleger i det åbne køkken er det vigtigt, at gæsterne nyder maden og dagligt glæder sig til at få en madoplevelse midt på dagen, skriver Dagligvarehandlen.dk.

Just Eat introducerer frokostordning

I løbet af det seneste år var de fleste danskere nødsaget til at arbejde hjemmefra. Hjemmearbejdspladsen skabte mange logistiske udfordringer heriblandt frokosten. Just Eat lancerer nu Takeaway Pay, en effektiv madløsning for virksomheder, der ønsker at fremme medarbejdertrivsel og produktivitet ved at bringe kantinen til sine medarbejdere.

Tidligere Meyers-folk klar med ny frokostsatsning

Københavnske virksomheder får i fremtiden endnu en frokostleverandør at forholde sig til, når virksomheden Noon i den kommende tid får udbredt kendskabet til sig selv. I front for det nyetablerede selskab finder man Carl Johan Paulsen og Ida Marie Banke, der begge har en lang fortid som del af Meyers Køkken i Løgismose Meyers-koncernen, skriver FødevareWatch.dk.

Log ind