Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En god ide bag et velmenende gavekort kan resultere i spildte penge, hvis uheldet er ude, og det kender 36-årige Rasmus Kremer kun alt for godt.

Rasmus Kremers kæreste havde givet ham et gavekort i fødselsdagsgave på 2.500 kroner til Restaurant Clou. Men på Clou fik han forklaret, at han desværre ikke kunne vises til bords, fordi restauranten havde skiftet ejer, og gavekortet var købt hos den tidligere ejer.

”Det er nogle andre, der har fået penge for gavekortet, så i og med, at vi ikke har fået penge, kan vi ikke indløse det. Det er super tarveligt, at nogle rager penge til sig og så tørrer den af på os,” siger restauratør Jonathan Berntsen.

Branchen er bedre end sit rygte

Mens hotel- restaurations- og turistbranchen har ry for at være et hårdt sted at arbejde, giver en ny undersøgelse et andet billede. Medarbejdertilfredsheden er stor.

Log ind