Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nye tal viser, at medarbejdertilfredsheden er højere i hotel-, restaurations- og turistbranchen end på det generelle arbejdsmarked, skriver HORESTA i en pressemeddelelse.

Tallene er hentet fra HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse, Better Hospitality Workplace (forkortet BHW), som organisationens medlemmer bruger til at måle tilfredsheden blandt de ansatte. Værktøjet er særligt udviklet til hotel-, restaurations- og turistbranchen.

Mens 59,6 procent af de ansatte på det danske arbejdsmarked udtrykker tilfredshed, ligger den generelle tilfreds på 79,7 procent i hotel-, restaurant- og turistbranchen, oplyser HORESTA.

”Det viser, at branchen har et stort fokus på arbejdsmiljøet og dermed også en vilje til at gøre en forskel,” siger Mette Falkenberg Rasmussen, der er direktør for politik og bæredygtighed i HORESTA.

Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind