Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lis Møller Frederiksen og hendes dedikerede team af medarbejdere på Villa Fjordhøj i Skælskør, kan den 31. marts fejre 25 års jubilæum for stedet og dets unikke hotel og kurophold. Villa Fjordhøj er et refugie for alle, der ønsker sig rummelighed, kærlighed, respekt og fred til sjælen i en uformel og afslappet atmosfære.

Villa Fjordhøj holder åbent hus for alle, som har lyst til en festlig eftermiddag søndag den 31. marts, kl. 13 – 17. på Rådmandsvej 23B, 4230 Skælskør.

Gæsterne kan både tage med på rundvisninger og prøve et væld af spændende udvalgte behandlinger, opleve kanalisering, prøve yoga, trommerejse/ursang, klanghealing, saunagus og meget, meget mere!

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Et års venteliste: Trætopshotel udvider kapaciteten

I 2019 kunne de første gæster indfinde sig i trætoppene hos Løvtags trætopshotel i en skov ved Mariager Fjord. I dag er mere end 2.000 på venteliste til at købe en overnatning, og derfor er der nu en udvidelse i gang, og man har ambitioner andre steder i landet.

Log ind