Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 2011 fik Rasmus Lybæk en god idé. I 2019 blev idéen endelig til virkelighed i form af firmaet Løvtag, som udlejer tre arkitekttegnede og unikke trætophytter i en skov nær Mariager Fjord.

Og siden åbningen har belægningsprocenten ofte ramt de 100, og faktisk vil så mange gæster gerne overnatte på trætopshotellet, at der er omkring et års venteliste. Derfor har Løvtag nu sat gang i byggeriet af tre nye trætophytter, som efter planen er færdige til sommer. Det skriver Turisme24.dk.

”Det har været ret vildt. Vi har en belægningsgrad på 100 procent, og derudover har vi over 2.300 potentielle gæster på venteliste, så vi glæder os rigtig meget til at tage de nye hytter i brug til sommer,” fortæller Rasmus Lybæk.

Hytterne, som er bygget i otte meters højde, har alle moderne fornødenheder, som gæster kunne ønske sig. Der er er fire sovepladser i hver hytte, elektricitet, køkken, toilet og bad. Men modsat andre mere traditionelle hoteller, er der hverken tv eller wifi.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Kendt hotelprofil i spidsen for lille badehotel

Martin Kraunsøe, der har haft direktørstillinger på flere hoteller, har forpagtet nordsjællandsk badehotel. ”Jeg har forpagtet hotellet til en start, så må vi se om jeg køber bygningen,” siger han.

Log ind