Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Italieneren Marco Fuso er verdens bedste pizzabager, og inden længe kan aarhusianerne sætte tænderne i en sprød dej, som er inspireret af mesterbageren.
Den seneste uge har han været i Aarhus for at give de bedste tricks videre til pizzabagerne på pizzeriaet ILD, så de sammen kan finde frem til den bedst mulige dej.
For der er rigtig mange knapper, der kan drejes på. Det fortæller Younes Deaibes, der er driftsleder på det aarhusianske pizzeria.
”Det hele handler om sekunder. Hvornår vand og olie skal i, afhænger af rummets temperatur, så det er ned i den mindste detalje, vi arbejder”, siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør
26-04-2024
-
Thomas Castberg afslører nyt job efter 'Masterchef'-exit
26-04-2024
-
40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer
26-04-2024
-
Lalandia får rekordoverskud og pønser på at udvide
26-04-2024
-
Sampension investerer i hotelejendommen Comwell Køge Strand
26-04-2024
-
Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm
26-04-2024