Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er fart på hos Sea Man Chips fra Grenå, som der er det hos iværksætteren Heine Max Olesen, der står bag ind til flere tangprodukter og brands, skriver Fødevarewatch.dk.

Udover et stigende salg, som blandt andet har betydet entre i flere nye markeder, har Heine Max Olesen også fået en ny investor med på holdet i form af pizza-kokken Gorm Wisweh, skriver Lokalavisen Norddjurs.

"Jeg er meget glad for at have fået Gorm med på holdet. Han ejer 15 pct. af virksomheden nu. Det er en vild rejse, vi er på i øjeblikket," siger han til avisen.

Kendt storfisker i hotelopkøb

Henning Kjeldsen har endnu en gang set sig lun på hoteller i Skagen. Det er kun positivt, fortæller en hoteldirektør i den anden ende af byen.

Gorm's Pizza genopstår

Med den tidligere ejerkreds og en ny investor i ryggen er pizzakæden vakt til live efter at være gået konkurs for tre uger siden.

Log ind