Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Omringet af familie og venner blev kokken Christian Bind hædret af den franske ambassadør for sit store bidrag gennem sine 40 år i Danmark til udbredelsen af fransk gastronomi. Det skete, da han blev gjort til officer af den franske orden "Mérite Agricole". Til udnævnelsen i København havde Christian Bind også inviteret nogle af de kokke, som har betydet meget for hans karriere, samt familie og venner.

”Det er ikke tilfældigt, hvilke mennesker jeg har inviteret med i dag. I har alle betydet noget særligt for mig i mit liv, så tak for det. Min danske og franske familie har hjulpet mig meget gennem min karriere. Der har været mange aflysninger til konfirmationer, fødselsdage, fester, skoleopvisninger, og forældremøder, hvor jeg ikke har kunnet være med på grund af mit arbejde, men vi har fået nogle dejlige børn. Så lad være at tage til forældremøder”, var Christian Binds råd til alles morskab.

Den flotte franske orden kan alle fremtidige gæster på Restaurant Bind i Sønderhav komme til at nyde. Christian Bind har nemlig ingen planer om at gemme den væk. Den skal hænge i restauranten, så alle gæster kan se den.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind