Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

ISS Diversity Prize går i år til BC Hospitality Group A/S. Herom siger Allan L. Agerholm, CEO i BC Hospitality Group:

"Der hersker ingen tvivl om, at vores målrettede arbejde med at skabe en mangfoldig arbejdsplads både styrker medarbejdernes engagement og bidrager positivt til bundlinjen. Vores mantra er, at 'bæredygtighed er god business', og vi er meget stolte over at modtage ISS Diversity Prize 2018, som helt sikkert vil motivere alle på tværs af koncernen til at arbejde endnu mere dedikeret og resultatorienteret med mangfoldighedsinitiativer og ledelse af mangfoldige teams."

Både BC Hospitality Group, DSB og Peder Lykke Centret var nominerede til prisen pga. deres dedikerede arbejde med ledelse af mangfoldige teams ud fra et forretningsmæssigt perspektiv.

I ISS-juryens begrundelse for at tildele BC Hospitality Group årets 'ISS Diversity Prize' lød det blandt andet:

”Den vigtigste faktor i valget af BC Hospitality Group A/S er deres strategiske indsatsområder inden for ledelse af mangfoldige teams, herunder 'One Team' initiativet, der har til formål at skabe et arbejdsmiljø og en teamdynamik, hvor alle føler sig accepterede og værdifulde.”

Badehotel: ”Det lykkedes at skabe gastronomisk perle”

Kort inden 2022 blev forvandlet til 2023 kom Bandholm Badehotel på en liste over de ti bedste steder, som Berlingskes madanmelder havde spist i løbet af året. Det betyder meget for hoteldirektør Allan L. Agerholm, som ønskede at bygge hotellet op om en restaurant af høj klasse, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Rekonstrueret dansk badehotel kom godt fra start

”Vores restaurant er utroligt populær, så bordreservation er absolut påkrævet,” står der på Bandholm Badehotels hjemmeside. Hotellet var tidligere på året gennem en meget omtalt konkurs. Den endte med nye ejere i form af erfarne erhvervsfolk fra hotelbranchen. I spidsen for de nye ejere er Allan L. Agerholm, bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment og tidligere koncernchef i Bella Center-gruppen, fortæller Standby.dk.

Log ind