Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kort inden 2022 blev forvandlet til 2023 kom Bandholm Badehotel på en liste over de ti bedste steder, som Berlingskes madanmelder havde spist i løbet af året. Det betyder meget for hoteldirektør Allan L. Agerholm, som ønskede at bygge hotellet op om en restaurant af høj klasse, skriver Lolland-Falsters Folketidende.
”løbet af vores første år er vi især lykkes med at skabe en gastronomisk perle, hvor vores køkkenchef, Nicky Arentsen, har skabt et unikt køkken med gastronomi på et meget højt niveau,” siger hoteldirektøren.
Når de lokale påpeger, at det er dyrt at spise på Bandholm Badehotel, så skyldes det også at en planlagt restaurant nummer to ikke åbnede sidste år. Den var på tegnebrættet helt fra begyndelsen, men manglen på personale betød, at den først i den kommende sæson bliver en realitet. Den får hjemme i havestuen med udsigt ud over Smålandshavet, og kommer til at hedde Brasserie Alba.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kritik af offentlige kulturhuse: - OK, at de sælger hotdogs, men de skal ikke arrangere store fester
23-04-2024
-
Djurs Sommerland slår portene op til hidtil højeste nyhed
23-04-2024
-
Comwell Kellers Park kåret som Årets Spa
23-04-2024
-
Udviklingsplan lanceret med et brag: Nu står 10 kommuner sammen om at udvikle turismen på Fyn og Øerne
23-04-2024
-
Nyt Helsingør-hotel kan få 100 værelser
23-04-2024
-
Branchedirektør træder ind i VisitAarhus' bestyrelse
23-04-2024
-
Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills
23-04-2024