Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kort inden 2022 blev forvandlet til 2023 kom Bandholm Badehotel på en liste over de ti bedste steder, som Berlingskes madanmelder havde spist i løbet af året. Det betyder meget for hoteldirektør Allan L. Agerholm, som ønskede at bygge hotellet op om en restaurant af høj klasse, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

”løbet af vores første år er vi især lykkes med at skabe en gastronomisk perle, hvor vores køkkenchef, Nicky Arentsen, har skabt et unikt køkken med gastronomi på et meget højt niveau,” siger hoteldirektøren.

Når de lokale påpeger, at det er dyrt at spise på Bandholm Badehotel, så skyldes det også at en planlagt restaurant nummer to ikke åbnede sidste år. Den var på tegnebrættet helt fra begyndelsen, men manglen på personale betød, at den først i den kommende sæson bliver en realitet. Den får hjemme i havestuen med udsigt ud over Smålandshavet, og kommer til at hedde Brasserie Alba.

Log ind