Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De mere end 250.000 årligt besøgende i den historiske safaripark på Lolland får fra næste år muligheden for at overnatte i særlige savannetelte, der vil befinde sig to meter over jorden og helt tæt på vilde dyr som zebraer, giraffer og næsehorn.

”Det er et enormt skridt for os, at vi nu udvikler os fra at være en dagsoplevelse til et decideret resort. Vi er vildt spændte på modtagelsen af savanneteltene. De er simple, så det er et fravalg af den traditionelle luksus, men i stedet luksus i form af en tæt naturoplevelse,” fortæller safariparkens ejer Christoffer Knuth.

Safariparken har de seneste år udvidet med forlystelser, natur- og vandlegeplads samt safariparkens seneste og til dato største investering i form af at 30.000 m2 stort område med animatroniske dinosaurer.

”Dinosaurskoven har gjort, at vi føler os klar til at udvide med overnatningsmuligheder. Dels fordi publikum har taget så godt imod den, men også fordi vi kan se, at besøget i safariparken sagtens kan strække sig over to dage,” siger Christoffer Knuth.

Tre sjællandske attraktioner melder om fremgang

Sidste år var der mere travlt ved billetlugerne end i 2022 hos tre attraktioner på Sjælland. En af dem er Kronborg Slot, hvor slotschefen regner med, at besøgstallet i år vil nå over 300.000 gæster.

Log ind