Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lego House i Billund har taget hul på 2024-sæsonen med, hvad attraktionen selv betegner som den mest ambitiøse tilføjelse siden åbningen i 2017.

Den nye oplevelse hedder Build the Change, og formålet er at inspirere børn og voksne til at bruge deres kreativitet til at skabe deres egne svar på virkelige udfordringer såsom biodiversitet, klimaforandringer og madspild, skriver Lego House i en pressemeddelelse.

Lego House håber, at man gennem leg kan være med til at åbne op for samtaler om de store udfordringer, og håbet er, at familier efterfølgende vil fortsætte samtalen derhjemme.

”I den nye oplevelse, Build the Change, skal man bruge sin fantasi og tilgå problemstillingerne på en kreativ måde, der er med til at skabe innovative løsninger,” fortæller Kathrine Kirk Muff, administrerende direktør for Lego House.

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Kommune vil opføre nyt hotel i Vestkystens klitter

Holstebro Kommune mener selv, at de stiller med et vinderprojekt i kampen om at være blandt de kommuner, der får dispensation til at lave kystnære turismeprojekter. Kommunen ønsker at opføre et hotel til næsten 50 millioner kroner.

Log ind