Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

2023 var et godt år i Helsingør. Sådan lyder det nu samstemmende fra Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart samt Teknisk Museum i anledning af, at man har fået opgjort besøgstallene for året, der gik. Det skriver Turisme24.dk.

Kronborg Slot oplyser, at 283.000 besøgende sidste år indløste billet til slottet. Det er en fremgang på 11,6 procent sammenlignet med året før, da attraktionen bød 253.416 gæster velkommen i 2022.

Hos M/S Museet for Søfart har man også noteret en større interesse blandt publikum. I 2022 havde museet – ifølge VisitDenmark – 93.262 gæster, men i det forgange år nåede man lige netop over 100.000 besøgende. Det svarer til en stigning på 7,2 procent.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind