Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I 2017 fik Region Midtjylland sammen med Aarhus titlen Europæisk Gastronomiregion. Nu afsætter regionen midler for at sikre, at konceptet kan leve videre de næste tre år.
Formålet med initiativet Europæisk Gastronomiregion er bl.a. at udvikle landsbysamfund gennem fokus på fødevarer, gastronomi og kultur, men også at skabe nye samarbejder på tværs af områderne turisme, fødevarer, kulturinstitutioner og kunst. Region Midtjyllands bevilling er på i alt tre millioner kroner over tre år.
”Europæisk Gastronomiregion handler ikke kun om restauranter med Michelin-stjerner. Den slags kommer jo af, at der som i Region Midtjylland er en blomstrende underskov af innovative fødevareproducenter og gastronomi- og kulturudviklere. Dét skal vi holde fast i med Europæisk Gastronomiregion, for det skaber udvikling og sammenhængskraft, og det gør vores landsdel attraktiv”, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
En ny plage har ramt de københavnske cafeer: Gæsternes adfærd er ”ikke okay”
07-05-2024
-
10 år i træk med overskud hos Kolding Hotel Apartments
07-05-2024
-
Væksten går kun en vej på det danske hotelmarked
07-05-2024
-
Vejles nye hotel åbner om fem uger
07-05-2024
-
Airbnb lancerer berømthedsoplevelser
07-05-2024
-
Trademark Living åbner nyt showroom i gammel kasernebygning
07-05-2024
-
På vej med gigant-burger
07-05-2024