I morgen og onsdag bliver én af de vigtigste dage Sebastian Holberg Svendsgaards karriere. Han er nemlig den danske Bocuse d’Or kandidat når Bocuse d’Or Europe afholdes i Trondheim. Dermed skal han forsøge at sikre Danmark en plads ved Bocuse d’Or i Lyon i 2025. Kun de 10 bedst placerede ved Bocuse d'Or Europe går videre til hovedkonkurrencen. 

Serveringerne til konkurrencen skal tage udgangspunkt i værtsnationens traditioner, og derfor skal Sebastian, sammen med sin commis, Phillip Nilsen, servere rensdyr og norsk Linie Akvavit. Tallerkenretten skal laves som to serveringer med rensdyr i tre forskellige udskæringer, mens hovedretten skal bestå af en rensdyr-steak. Den anden ret skal komplimentere hovedserveringen og indeholde akvavit. Derudover er der krav om, at deltagerne skal inkorporere rensdyrtunge og -skank i mindst én af serveringerne.

Sebastian stiller op til konkurrencen for anden gang. Første gang var i 2021, som sølvvinder og commis for Ronni Mortensen. Han var også en trofast hjælper under både Kenneth Toft-Hansens og Brian Mark Hansens kandidaturer.

I år er Ronni Mortensen fra Geranium coach for teamet.

Læs mere om Bocuse d'Or Europe og se programmet her

Log ind