Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

BC Hospitality Group introducerer nu en helt ny digital mødebookingportal, Copenhagenmeetings.dk, der udbyder ledige mødefaciliteter på tre kendte mødesteder i København; Copenhagen Marriott, Comwell Conference Center Copenhagen og Crowne Plaza Copenhagen Towers.

Den nye portal giver digitale mødebookere mulighed for at få et lynhurtigt overblik over disponible mødelokaler alle tre steder i byen og for øjeblikkelig booking, betaling og bekræftelse, og forventes at blive en populær løsning for kunder på jagt efter mødefaciliteter med plads op til 30 deltagere, der kan arrangeres her og nu.

Morten Jensen, marketingdirektør hos BC Hospitality Group A/S og en af ophavsmændene bag den ny mødebookingportal, begrunder koncernens seneste initiativ på mødefronten således:

"Med den nye mødebookingportal kan vi tilbyde store, mellem og små virksomheder en super enkel måde at finde et godt mødested, når behovet opstår og som hurtigt kan bookes, betales og blive bekræftet. Det er disponible mødelokaler på tre super københavner-lokationer, der udbydes via den nye mødebookingportal, som vil være endnu en platform hvorigennem vi kan være i direkte dialog med både eksisterende og nye digitale kunder, alt imens vi som udbyder forbliver herre i eget hus. "

Lær mere om BC Hospitality Groups nye mødebookingportal på www.copenhagenmeetings.dk.

Hoteldirektører ønsker millioner på bordet

De store konferencecentre og hoteller i København efterlyser kommunale millioner til at betale internationale events og konferencer for at komme til hovedstaden. Kommunens viceborgmester giver forslaget en blank afvisning.

Log ind