Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er brug for et nyt system i København, så man kan få trukket flere internationale events og konferencer til landets hovedstad.

Det slog adm. direktør for Bellagroup, Christian Folden Lund og adm. direktør Dorte Krak fra Arp-Hansen Hotel Group forleden fast, skriver Turistmonitor.dk.

Og det efterlyste system skal indeholde nogle kommunale eller offentlige dollar og euro, der kan bruges som direkte støtte og tilskud til de internationale forbund og organisationer, som overvejer at placere deres event eller kongres i København.

“De store internationale møder og kongresser tiltrækkes i dag på samme måde som store sportsevents. Man køber dem for penge. Når vi forhandler med store event-arrangører, som overvejer om deres event skal holdes i Barcelona, København eller Dubai, spørger de altid, hvad gør I for os,” siger Christian Folden Lund.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind