Malmø bliver fyldt med glimmer og pailletter, når byen til maj skal huse Eurovision 2024. Men det store event bliver også en fest for den danske hovedstad på den anden side af Sundet.

Det fortalte DR P4 København i weekenden – blandt andet med HORESTA som kilde.

”Når der kun er en lille togtur mellem København og Malmø, så ser internationale gæster det som en mulighed for nyde det københavnske byliv og restauranter”, sagde HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss til DR P4, og hun fortsatte:

”En hel del af de internationale gæster, der kommer for at overvære Eurovision, vil faktisk synes, det er hyggeligt, hvis de kan kombinere musikoplevelsen med at bo i en storby som København og dermed få storbyoplevelsen med i købet”, sagde Pia E. Voss.

HORESTA understreger, at effekten af events som Eurovision, VM i cykling, store kongresser, messer m.v. ikke kan overvurderes.

”Her og nu skaber disse events omsætning. Både for hoteller, restauranter og attraktioner, men også for detailhandel, lufthavn, busser, taxaer og tog. Og på lidt længere sigt er de med til at brande Danmark – eller i dette tilfælde Øresundsregionen - som en attraktiv destination. Det vil understøtte og styrke turismen efterfølgende”, siger Pia E. Voss.

Log ind